Presse
For fagfolk
Hvem står bag?
Opskrifter
Sundhed
Bæredygtig fisk
Spis fisk i sæson
Klimavenlig fisk
Temaer
Leksikon
Presse
For fagfolk
Hvem står bag?
Tilberedningsform
Stegt
Grillet
Dampet
Braseret
Kogt
Mikrobølgeovn
Bagt
Sushi
Øvrigt
Røget
Stegning
Andet
Menutype
Madpakke
Frokost
Forret
Hovedret
Hverdag
Børneret
Weekend
Varm fisk
Kold fisk
Sværhedsgrad
Let
Normal
Få ugens 2 opskrifter
Samtykke (GDPR)
?
Privatlivspolitik
Jeg er enig i, at operatøren og udgiveren kan informere mig om udvalgte emner. Mine data bruges udelukkende til dette formål og deles ikke med uautoriserede tredjeparter. Jeg er klar over, at jeg tid kan tilbagekalde mit samtykke med virkning for fremtiden.
Privatlivspolitik
indeholder andre oplysninger om, hvordan du retter, sletter og blokerer dine data.
HP
383 opskrifter
Pulled salmon pizza
Torskeportioner i åben lasagne med krydret tomatsauce og mozzarella
Pasta med ærtepesto, rejer og burrata
Panerede rødspætter med sommersalat
Pasta med muslinger og chorizo
Dampet hvid fisk med broccolini og beurre blanc på citron
One pot med rejer
Skalrejer i ovn med kryddersmør og godt dyppebrød
Hellefiskefilet i folie med spidskålsalat og grillede blomkål
Røget hellefisk med broccolisalat og ristede pistaciekerner
Grillet laksefilet i sommersalat med agurk, radiser og grillede forårsløg
Rejemad med grøn ærtehummus, mynte, æg og tahini
Laksetatar med avocadocreme og agurkesalat
Rejer med forårsløg, krydderurter og pasta
Pappardelle med rejer, appelsin, fennikel, dild og kapers
Spinatpasta med røget laks
Poke bowl med rejer, hvidkålssalat og rødbedehummus
Asiatisk inspireret omelet med rejer og frisk grønt
Hellefisk bagt i papir med asparges, feta, pesto og edamamebønner
Sej med chorizo og ærter
Grøn karry med rejer, ris og cashewnødder
Østers på flere måder
Hummersuppe med rejeravioli, cremet porre og dild
Klassisk rejecocktail
Rejer med kartoffelblinis og cremfraiche
Stenbiderrogn med blomkåls-panna cotta og sprøde toasts
Julesalat med gravad laks og appelsin
Tunmousse med appelsinsalat
Stegte sild med syltet appelsin
Sild Waldorf i hjertesalat
Bruschetta med gravad laks og hjemmelavet rævesauce
Røget hellefisk med porre i nøddemarinade og hummus
Røget laksecarpaccio med lynsyltede rødløg, ærter og rygeostcreme
Rejer med cremede æbler, peberrod og blegselleri
Sprøde rødspætter, rå blomkål og sellericreme
Fiskefrikadeller med torsk og laks
Rødspætter og persillesovs
Rugbrødssandwich med torskerogn og pesto
Tun i pastasalat
Lyssejfilet med saltede kartofler, rouille og appelsindampet fennikel
Frokostwrap med smørbar torskerogn
Madpakketunsalat
Fennikelsalat med kryddersild og bagte tomater
Bruschetta med røget laks og Skagensalat
Skindstegt laks med tabbouleh og artiskokcreme
Laks med krydderurter og kartofler
Frokostwrap med tun og spinat
Salat med tun og kikærter
Lakseburger med avocadocreme og syltede rødløg
Grillet luksusrogn i burger med grønne asparges
Asiatisk inspireret salat med makrel
Indonesisk rendang med makrel
Friske krydderhapsere med peberrodscreme
Djævleæg med rødbedecreme og marinerede sildebidder
Sild Mimose med grønne asparges
Linsesalat Deluxe
Hot spinatsalat med fiskefrikadeller
Smørstegte rødspættefileter med ærter og asparges
Marinerede sild på kartoffelkompot med tre slags løg
Kryddersild med pocheret æg og flødepeberrod
Pasta med tun i tomat
Pasta simple med tun
Grøntsagsrøsti med cremede stenbiderrogn
Salat med røget laks og råsyltet fennikel
Tunmuffins
Pizzasnegle med tun
Luksusrogntærte med soltørret tomat
Stegt torskerogn i karrysauce
Rejecocktail med hummermayo, syltede sennepsfrø, rødløg og hvide asparges
Blomkålssuppe m/rejer og hvidløg
Restaurant Nögens sildeschnitzel
Sprød silde-hotdog
En hyldest til Limfjorden
Påskesild med rygeost samt æbler og peberrod
Sprøde pandekager med stenbiderrogn og drænet kefir
Kipperscreme med dampet broccoli og saltet citron
Sild med Tempeh og sennepsmayo
Agurk- og ærte suppe med ferske danske rejer
Stegt rødspætte med sennepsfløde
Happy fish tacos med mangosalsa
Grillet sej med enebærrøgede blåmuslinger og dressing
Festlig appelsinsild med kapers og estragon
Tun-pizza med kartofler, rucola og oliven
Rejemad med æg og ærtecreme
Marinerede kryddersild med æble/karrysalat
Cremet tunsalat med skyr
Spicy sild med æblechutney og pink æg
Stegt torskerogn toppet med sommersalat
Madpakkewrap med pulled salmon
Madpakkesandwich med smørbar torskerogn
Stjerneskud med rejer og ørredrogn
Kuller i karry
Gratineret vesterhavstorsk
Smørrebrød med torskerogn og kartofler
Mørksejfrikadeller thai style
Rødspætteruller med parmaskinke og vesterhavsost
Torskerognsdip med grøntsagsstænger
Fish taco med vesterhavstorsk
Skindstegt kulmule med bløde løg
Grillet hornfisk med basilikum og nudelsalat
Stjerneskud med rødspætte og jomfruhummerhaler
Jomfruhummer med grønne asparges og aioli
Grillet hvilling med basilikum og nudelsalat
Fiskeburger med sesamstegt mørksej
Dampede muslinger med persillefløde og croutoner
Bagt kulmule med oliven og citroncreme
Lasagne med torsk, appelsin, fennikel og spinat
Dampede muslinger med hvedeøl og grønt
Rødspætte stegt med estragonsmør
Rødspætteruller med timian og sød kartoffelpuré
Fish ’n chips med kuller og rodfrugter
Jomfruhummer i wok med karry, kokosmælk og grønt
Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletopping
Rødtunge på grill
Jomfruhummer med strandløg og kokleare
Grillet jomfruhummer med persillepesto
Stegte rødspættefileter med pesto
Grillet kulmule med blomkålscouscous
Stegt rødspætte med remoulade
Moules frites med aioli
Fiskeburger med mørksej
Jomfruhummer med blomkål
Røget sandart med kartofler, syltede rødbeder og kapers
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov urteremoulade
Rødspætte med kartofler, karryremoulade og agurkesalat
Stegte sild med kartoffelkompot
Kogt torsk à la Jeff
Dampede muslinger i hvedeøl
Spaghetti med muslinger a la carbonara
Økologisk fiskepostej
Økologisk ørredmousse i savojkål
Økologisk ørredcarpaccio
Pasta con pesce
Ising med friskost og ærtepuré
Kullerfrikadeller med broccolimos
Rødspættefilet med persillesauce
Bygotto med blåmusling
Mørksej med hyldeblomst-spidskål
Rødspætter med grov remoulade
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
Fuldkornsskrubbe med rødbedesalat og chili-fritter
Fiskedeller med tomattjums
En lynret med makrel
Italiensk inspireret torskesalat
Muslinger dampet i øl med fennikel og persille
Danske østers med mango, melon og issalat
Muslinger i kartoffelragout
Rødspætteruller med rødbedesalat
Blåmuslinger med pasta
Kulmule med soya og ingefær
Fiskelasagne
Spicy fiskefrikadeller
Fisk på rugbrød
Fisk i frikadellerne
Bagt torsk med persillepesto
Jomfruelige spætter med sellericreme
Ovnstegt rødspætte med bog og ramsløg
Fyldt rødspætte med estragon, kartofler og hokkaido
Dampet rødspætte med løg, figner og squash
Spicy spætte med bagte søde kartofler og tomatspyd
Dampet rødspættefilet med friske krydderurter
Torskerogn i madpakke
Rugbrød med rejer og æg
Sandwich med krabbesalat
Pizza med spinat, rejer og artiskok
Grillet rødspætte
Ørred-klapper
Nem sushi
Gratineret nytårshummer med kryddersmør
Julede fiskefrikadeller med røget laks
Julesuppe med safran og muslinger
Karrysild med æble og kanel
Laks med safran og babyspinat
Nytårstorsk med jomfruhummer
Kulmule bagt med julekrydderi
Rødspætteruller med nødde-pesto
Torsk med valnødder i appelsinsauce
Frisk rejesalat med grønne asparges
Rejespid med limesmør
Fiskeburger
Grillet knurhane eller ørred
Grillet jomfruhummer
Nem røget sild eller makrel
Grillet ørred eller knurhane i folie
Havtaskespid
Grillede blåmuslinger
Lakse- og hummerspid
Burger med pesto
Grillet tun eller sildehaj
Varmrøget havørred
Grillet mørksej i folie
Grillet hornfisk
Rugbrødssandwich med røget makrel og pesto
Bouillabaisse
Havtaske og østers bagt i cocotter
Sushi med lynsvitset tun
Rødtunge dampet med citron og fennikel
Indisk curry med torsk
Rødspætte i sprød wonton
Grillstegt laks med rodfrugter
Ising i filodej med rispilaf
Gratineret hellefisk med soltørrede tomater
Courgettestegt slethvar med tranebærpuré
Stegt rødspættefilet med auberginekaviar
Baconstegt laks med linser og blodgrape
Kulmule dampet med savojkål
Hvidvinsfondue med fisk og skaldyr
Nytårstorsk i nye klæder
Pastasalat med laks og avocado-dressing
Rugklapper med makrel i tomat
Torskerogns-frikadeller i pitabrød
Grovbolle med tun
Fiskefrikadelle - traditionelle
Rugbrødssandwich med grøn tunsalat
Gourmetrejer - og majskolber på grill
Gourmetrejer med asparges, melon og syltet chili
Gourmetrejer - den lette
Stærk thailandsk fiskesuppe
Brosme bagt i lag med aubergine
Ovnbagt rødtunge med friske tomater
Grillet hornfisk med chili og fersken
Krabbe med lun ærtesalat og dild
Krabbe med æblesalat
Sild med æggesalat
Torskerognssalat på ristet rugbrød
Salat med tun, avocado og parmesan
Røget ørred med æg, rødløg og kapers
Røget makrel med radiser
Røget laks med grøn pesto
Minna's sprøde spætte - god til madpakken!
Minna’s grønne rejesalat
Ørredsalat i pitabrød
Pasta med røget laks
Gratinerede muslinger
Dampede muslinger
Suppe med muslinger
Marinerede sild
Fiskeboller på spid
Makrel i tomat med karse - lækker frokostfisk!
Gunnar’s skønne sild
Fiskefrikadelle
Stegt laks med ratatouille
“Fikse” frikadeller
Torsk med sennepssauce
Blinis med stenbiderrogn
Gunnars torsk i fad
Fyldig suppe med ising
Hjemmelavede stegte sild
Æggemad med benfri sild
Spætte med tomatsalat
Mørksejkrebinetter med sommergrønt
Grillet ørredfilet med bønnesalat
Bornholmersalat med røget sild
Bagel med varmrøget laks og asparges
Nem aftensmad
Torsk med tomat-basilikum
Indbagt tun
Italiensk for begyndere
Røget makrel med røræg og frisk purløg
Laks med grøn pesto
Hornfisk med frikassé af ærter og asparges
Ovnbagt ørred med krydderurter
Hvidløgsbagt ising med spinatcreme
Fiskesuppe med ising og persille
Lasagne med ising
Rød skrubbesuppe
Skrubbe i bagepapir
Hel skrubbe med grønt
Ristet skrubbe med rødbeder og krydderurter
Bagt skrubbe med rosmarin, peberfrugt og radiser
Stegt skrubbe med mojo
Hvidvinsdampet skrubbe med tomatsalsa
Helstegt skrubbe med citronsauce
Laksefrikadeller med hjemmelavet remoulade
Laksefrikassé
Ising i kålpakker
Ising med soltørrede tomater og spinat
Varmrøget ørred med marinerede østershatte
Ørred med auberginekompot
Pizza med ørred og bacon
Dampede silderuller med peberrodscreme
Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce
Rosmarinsild med tzatziki
Sild med sommersalat
Høstsild med blommekompot
Kartoffelmørksej med limedressing
Mørksej i filodej
Fiskefrikadeller med løgkompot
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Mørksej i wok med soja og ingefær
Laks med sprød bønnesalat
Laks med lynstegte grøntsager
Dampet laks med grønne asparges
Ovnstegte rødspætter med karry og mangochutney
Rødspætteruller med urter
Sprødstegt rødspætte med bulgursalat
Pitabrød med sprød krydret rødspætte
Dampet fiskeroulade med hvidløgsost og rød peber
Stegte rødspættefileter med bønnesalat
Stegt rødspætte med sauce af champignon
Fisk 2 gange om ugen - Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal - 1609 København V -
Kontakt os på telefon
33 39 40 28