Tunmuffins

      Tid: 
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200°C.
 - Bland alle ingredienser sammen i en skål.
 - Fordel blandingen i muffinsforme.
 - Bages i ca. 25 minutter til de er gyldne og faste.
 
Server tunmuffins som en del af din buffet eller med en lækker salat som tilbehør.
Variation: spinat kan erstattes af porrer og mel kan evt. erstattes af loppefrøskaller.
Velbekomme
Opskrift venligst udlånt af Amanda Seafoods.
Brugt i denne ret

Tun
Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…
Ingredienser
4 personer
250-300 g tun i vand eller olie
 2 dl kogt quinoa
 50 g rødløg, finthakket
 140 g majs
 100 g rød peberfrugt, skåret i små tern
 50 g spinat, finthakket
 1/4 tsk peber
 1 tsk flagesalt
 4 æg
 30 g mel


