Sild med rabarber og hindbær

      Tid: 
0 min
0 min
Sådan gør du
- Bred sildefileterne ud, og vend dem i majsgryn blandet med salt og peber.
 - Steg dem i gyldent smør på en pande.
 - Skær rabarberstængerne i skiver. Kog rabarberne møre i vand og eddike sammen med kanelstangen.
 - Tilsæt sukkeret. Når sukkeret er opløst vendes hindbærrene forsigtigt i og varmes kort igennem.
 - Skrub eller skrab kartoflerne. Kog kartoflerne 10 min. og afdryp dem i en sigte.
 - Sæt kartoflerne på spid sammen med en skive bacon på hvert spid. Læg dem i en smurt bradepande, pensl med olie, og drys med salt og peber.
 - Stil bradepanden i ovnen på andenøverste ribbe ved 225 grader i ca. 10 min. til de gyldner.
 - Anret de stegte sildefileter på hver deres tallerken, med et par skefulde rabarber-hindbærkompot, og et spid kartofler.
 
Brugt i denne ret

Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
8 sildefileter
1 dl majsgryn eller rugmel
20 g smør til stegning
Rabarberkompot med hindbær
3 stænger rabarber ca. 200 g
½ dl vand
2 spsk hvid balsamicoeddike eller hvidvinseddike
1 stang kanel
125 g sukker
100 g hindbær
Kartofler på spid
1 kg små, nye kartofler
1 pakke bacon i skiver
1 spsk olie
salt og peber


