Julede fiskefrikadeller med røget laks

      Tid: 
4 min
4 min
Sådan gør du
- Skær fiskekødet i mindre stykker, og blend det kortvarigt i en foodprocessor.
 - Tilsæt hakket persille, salt, æg og maizena, og blend til en passende konsistens.
 - Skær den røgede laks i mindre tern, og vend den i fiskefarsen.
 - Form farsen med en spiseske, og steg fiskefrikadellerne sprøde i fedtstof ved middel varme i cirka 5 min. på hver side.
 - Servér med stegte eller ovnbagte tomater.
 
Tip! Køb evt. færdig fiskefars, og rør op med røget laks og saften af 1 lime. 
Brugt i denne ret

Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Mørksej
Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…
Ingredienser
4 personer
450-500 g fiskekød (fx torsk, mørksej eller kuller)
 4 skiver røget laks
 1 bdt persille
 1 tsk salt
 1 æg
 2 spsk maizena
 1½ dl letmælk


