Pasta simple med tun

      Tid: 
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tunen drænes for overskydende olie i en si. 
- Spaghettien koges i let saltet vand som anvist på pakken. 
- Basilikum finhakkes og blandes i en stor skål med tern af smør, olivenolie, revet parmesanost, salt og groftkværnet sort peber. 
- Den lune spaghetti vendes forsigtigt, men grundigt rundt med de friske ingredienser. 
- Serveres med store lækre stykker tun på toppen, krydret med friskkværnet sort peber, revet skal og saft af citron samt et topskud basilikum. 
Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.
Brugt i denne ret

Tun
Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…
Ingredienser
4 personer
- 2 ds. Glyngøre Tun med smag af citron og peber
- 400 g spaghetti
- 1 stor potte/bundt frisk basilikum
- 100 g smør
- 1 spsk. olivenolie
- 100 g revet parmesanost
- Skal og saft af en økologisk citron
- Salt og peber



