Torsk med valnødder i appelsinsauce

      Tid: 
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær skrællen af to appelsiner, og skær appelsinkødet i tern.
 - Pres saften ud af de to sidste appelsiner.
 - Varm olien op på en pande.
 - Skær fisken i 4 stykker, læg dem på panden, og steg dem til de er gyldenbrune på den ene side.
 - Vend fisken om, og krydr med salt og peber.
 - Tilsæt appelsinsaft, appelsintern og fløde, og lad retten simre i 4-5 min.
 - Pynt retten med valnødder.
 
Tip! Servér med aspargeskartofler og grøn salat.
Brugt i denne ret

Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
4 appelsiner
 1 spsk olivenolie
 500-600 g torskefilet uden skind
 2 dl fløde
 50 g valnødder


