Laks med safran og babyspinat

      Tid: 
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kog snittet løg og knust hvidløg mørt i hvidvin med safran.
 - Kog ind til en tredjedel.
 - Tilsæt fløde, og kog lidt ind igen.
 - Smag til med citronsaft, salt og peber.
 - Kog pastaen efter anvisningen, og lad den dryppe godt af.
 - Vend den i den kogende fløde sammen med stykker af laks og frisk babyspinat.
 - Lad simre i ca. 1-2 min.
 
Tip! Pynt evt. med dild eller kørvel. Safran kan erstattes med gurkemeje eller chili.
Anden egnet fisk: Ørred eller havkat.
Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.
Brugt i denne ret

Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
450-500 g laks uden skind 
1 løg
2 fed hvidløg
Evt. 1 dl hvidvin
½ tsk safrantråde
3 dl fløde
saft af ½ citron
300 g frisk pasta 
200 g babyspinat


