Bagel med varmrøget laks og asparges

Du skal bruge:

1 person
1 grov bagel
Salat
60 g varmrøget laks
2 tsk creme fraiche
Rødløg i skiver
3 grønne asparges (dampede)
Agurk
Dild

Sådan gør du

  • Mos laks og creme fraiche med en gaffel til en laksecrême. Smag til med salt og peber.
  • Flæk en bagel, og fyld den med salat, laksecrême, asparges, rødløg, agurk og dild.

     

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra havørreden på den slankere halerod, de færre pletter under sidelinien og på, at gællegitterstavene på forreste gællebue er tornformede.

I forbindelse med gydningen bliver den mørkere, og hannen udvikler en tydelig kæbekrog. I forbindelse med gydedragten får hannens krop et rødligt skær, sorte og røde pletter, og huden fortykkes og bliver sej. Laks kaldes også atlantisk laks eller østersølaks afhængigt af levested. Laksen bliver normalt op til 120 cm, men den kan blive op til...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28