350 g røget laks
150 g rejer
0,5 rødløg
1 bundt dild
2 spsk kapers
2 tsk dijonsennep
1,5 citron
1 avocado
2 msk crème fraîche
0,5 frissésalat
0,5 agurk
1 pk. karse
4 skiver brød
50 g smør
olivenolie
salt og peber
Skær den røget laks og rejer i mindre stykker. Gem nogle af rejerne til pynt.
Finhak rødløg, dild og kapers og bland med Dijonsennep, 2 spsk olivenolie, laks og rejer. Smag til med lidt revet skræl og saften af ½ citron, friskmalet salt og peber.
Åben avocadoen og tag kødet ud. Mos det med en gaffel og bland med crème fraiche. Smag cremen med fint revet skræl og saften af en halv citron, friskmalet salt og peber.
Læg salatblade i iskoldt vand i ca. 20 minutter. indtil servering. Skær agurken på langs og fjern frøene. Skær den derefter i mindre terninger. Bland salaten og smag til med lidt olivenolie, citron, friskmalet salt og peber.
Skær kanterne af brødet og steg det i lidt olie, indtil det er sprødt og har en flot farve.
Anbring tataren på brødskiverne. Kom forsigtigt avocadocremen på og læg den over de fine sprøde salatblade og de skrællede rejer. Pynt med finhakket karse og dildkviste.
Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.