Spinatpasta med røget laks

Du skal bruge:

4 personer

400 g røget laks

1 løg

1 bdt. basilikum

1 citron

5 dl fløde

500 g fettucine med spinat

olie

salt og peber

Sådan gør du

Løget hakkes fint og sauteres i lidt olie. Strimler af røget laks samt hakket basilikum og citronskal tilsættes. Tilsæt fløde, 1 spsk. citronsaft og lad det koge lidt ind. Smag til med salt og peber.

Pastaen koges som anvist og vendes i.

Pastaretten med røget laks serveres straks - evt. med lunt brød og smør. 

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra havørreden på den slankere halerod, de færre pletter under sidelinien og på, at gællegitterstavene på forreste gællebue er tornformede.

I forbindelse med gydningen bliver den mørkere, og hannen udvikler en tydelig kæbekrog. I forbindelse med gydedragten får hannens krop et rødligt skær, sorte og røde pletter, og huden fortykkes og bliver sej. Laks kaldes også atlantisk laks eller østersølaks afhængigt af levested. Laksen bliver normalt op til 120 cm, men den kan blive op til...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28