Du skal bruge:

4 personer
500 g mørksej i filet
500 g frossen helbladet spinat
2 spsk majsstivelse
2½ dl fløde 9%
1 fed hvidløg
2 porrer
500 g frisk pasta
salt og peber

Mørksej med pasta og flødestuvet spinatPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Kom spinat og 2 dl vand i en gryde, og varm op under låg, til spinaten er optøet.

  • Opløs majsstivelsen i fløden, hæld blandingen i spinaten, og kog godt igennem under omrøring.

  • Skær mørksejen i store tern, og hak hvidløget fint.

  • Vend fisk og hvidløg i spinaten, og damp ved svag varme under låg i 3 minutter.

  • Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.

  • Skær porrerne i 2 cm tykke skrå skiver. 

  • Kog pastaen i det antal minutter, som er angivet på emballagen, og tilsæt porrerne de sidste 2 minutter af kogetiden. Skal pastaen koge mindre end 2 minutter, tilsættes porrerne først. 

  • Hæld vandet fra pastaen, og vend forsigtigt spinaten sammen med pasta og porrer.

  • Smag til med salt og peber, og servér straks.

 

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 2.7 af 5. 3 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme