Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager

Du skal bruge:

4 personer

500 g torskefilet
150 g bacon
6 gulerødder
1 grøn peberfrugt
150 g sukkerærter
1 dl eddike
75 g sukker

Tilbehør:
kogte ris

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne, og skær dem i bånd med en kartoffelskræller.
  • Skær peberfrugt i strimler.
  • Kom gulerødder, peberfrugt og sukkerærter i en skål.
  • Kog eddike og sukker sammen i en gryde, og hæld lagen over grøntsagerne.
  • Krydr torskefilterne med salt og peber, og vikl forsigtigt bacon omkring.
  • Varm en slip let-pande, og steg torskefileterne i ca. 3 min på hver side, til baconen er sprød.
  • Servér torsken med råsyltede grøntsager og kogte ris.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28