Vild med kulmule?

Kulmulen er en torskefisk der er i sæson hele året, til forskel fra fx torsken og lyssejen, som kun er i sæson i de koldeste måneder.

Kulmulen er en fantastisk lækker fisk, der er meget nem at tilberede på forskellige måder. Kødet er lidt fastere end torskens, og prisen på kulmule er oftest lavere end på torsk.

Til venstre har vi samlet opskrifter med kulmule. Du kan bl.a. stege, grille, eller ovnbage den lækre fisk.

Husk at du som oftest kan erstatte kulmule med andre torskefisk i retter med fx. torsk, kuller og lyssej.

Til højre kan du blive klogere på kulmulens kendetegn, samt høre hvordan Fiskehandleren Tommy selv tilbereder kulmule.

Velbekomme!

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Bliv klogene på kulmulens kendetegn

Fiskehandleren Tommy fortæller om kulmulen

Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28