Stegt laks med ratatouille

Du skal bruge:

4 personer
4 stykker laksefilet
½ aubergine
1 lille squash
1 rødløg
1 fed hvidløg
3 tomater
krydderurter
frisk spinatpasta

Sådan gør du

  • Steg laksen på en varm grillpande ca. 3-4 min. på hver side.
  • Krydr med salt og peber.
  • Skær grøntsagerne i skiver.
  • Svits dem på en pande i lidt olie, tilsat presset hvidløg, til de tager farve.
  • Krydr med salt, friskkværnet peber og friske krydderurter.
  • Servér laksen med ratatouille og frisk spinatpasta.

Tip
I stedet for laks kan du bruge ørred eller sandart.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra havørreden på den slankere halerod, de færre pletter under sidelinien og på, at gællegitterstavene på forreste gællebue er tornformede.

I forbindelse med gydningen bliver den mørkere, og hannen udvikler en tydelig kæbekrog. I forbindelse med gydedragten får hannens krop et rødligt skær, sorte og røde pletter, og huden fortykkes og bliver sej. Laks kaldes også atlantisk laks eller østersølaks afhængigt af levested. Laksen bliver normalt op til 120 cm, men den kan blive op til...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28