Revet parmesan og rå blomkål:
1 blomkål (ca. 480 g), små buketter
1 dl kapers
1 citron, revet skal og saft
peber
20 g parmesanost, revet
Fuldkornsris med mandler:
140 g fuldkornsris, koges uden salt efter anvisning på posen
2 lime, revet skal og saft
1 spsk frisk mynte, groft plukket
1 spsk persille, groft plukket
1 tsk chili, fint hakket
35 g mandler, ristet 4 min. og hakket
1 tsk groft salt
peber
Ristet laks:
600 g laks i filet, delt i 4 lige store stykker
1 dl rugmel
1 tsk smør og 1 tsk koldpresset raps-/olivenolie til stegning
1 tsk groft salt
peber
Revet parmesan og rå blomkål:
Fuldkornsris med mandler:
Ristet laks:
Tak til Nøglehullet for lån af opskriften.