300 g rejer
2 skalotteløg
1 fennikel
160 g smør
100 g spinat
3 dl appelsinjuice
3 dl hvidvin
2 spsk kapers
2 spsk purløg
0,5 pakke safran
3 stjerneanis
1 pakke pappardelle
olivenolie
salt og peber
En pastaret, som alle nemt kan tilberede, og som er både frisk og mættende.
Del og skyl fennikel, skær skalotteløg i grove stykker. Steg løg og fennikel i lidt olie med stjerneanis og safran. Tilsæt derefter vinen og appelsinjuicen. Kog fennikel, indtil den er blød, ca. 10-15 minutter. Si det hele over i en ny gryde. Fjern løg og kassér det.
Kog lagen indtil halvdelen er tilbage. Pisk kraftigt i stuetempereret smør. Smag til med salt og friskmalet hvid peber. Hold saucen varm.
Kog pastaen i henhold til instruktionerne på emballagen. Hvis du ikke har pappardelle pasta, så brug i stedet friske lasagneplader som er skåret i brede strimler.
Steg fennikelskiverne og den skyllede spinat i lidt smør. Tilsæt pastaen og tilsæt sauce, rejer, purløg og kapers, krydret med salt og friskmalet hvid peber.
Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.