Ostegratineret torsk med bagte tomater

Du skal bruge:

4 personer
500 g torskefilet
4 skiver ost
500 g cocktailtomater
400 g pasta
450 g frossen helbladet spinat
1 spsk rapsolie
salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.

  • Saml torskefileterne i fire små portioner, og læg dem på en bageplade med bagepapir.

  • Krydr med salt og peber, og læg en skive ost oven på hver torskefilet.

  • Halvér tomaterne, og læg dem ved siden af fiskene.

  • Bag fisk og tomater i 10 minutter, og grill derefter i 2 minutter.

  • Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 3 minutter tilsættes den frosne spinat, som koges med.

  • Hæld pasta og spinat til afdrypning i en sigte.

  • Tilsæt olie, vend rundt, og krydr med salt og peber.

Servér spinatpastaen med ostegratineret torsk og bagte tomater.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28