Økologisk fiskepostej

Du skal bruge:

4 personer

500 g økologisk ørred
2 æg
200 g porrer
200 g selleri
100 g gulerod
100 g bacon
10 g frisk dild
saft af ½ citron
1 tsk revet citronskal
olivenolie
salt

Sådan gør du

  • Kom fisken i en foodprocessor, og rør den med æg og lidt salt.
  • Snit porrerne fint, og riv selleri og gulerod.
  • Skær bacon i små tern.
  • Sautér bacontern og grøntsager let i olivenolie, og rør det sammen med fiskefarsen.
  • Bland dild, citronsaft, citronskal og salt i.
  • Smør et ildfast fad med olivenolie, og kom fiskefarsen deri.
  • Bag ved 200 grader i ca. 40 minutter.

 

Opskriften er venligst udlånt af www.okofisk.dk.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk). Ørreden har et rød-violet bånd langs sidelinien, som har givet fisken sit navn. Regnbueørreden har den lille karakteristiske fedtfinne, der findes på oversiden tæt på halefinnen. Den har sorte pletter over det meste af kroppen inklusive ryg, fedt- og halefinner. Den har en kort krop med et lille hoved og en mundspalte, der når så langt bagud som øjets bageste rand. Siderne er sølvskinnende med mørkere ryg og sølvhvid bug. Farven på sidelinien er kraftigst i gydeperioden. Ved længere tids ophold i saltvand...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28