Chili-fritter:
7 store kartofler (ca. 850 g), skrællet i stave a 1 x 7 cm
1½ spsk koldpresset raps-/olivenolie
2 tsk groft salt
1 frisk chili
Fuldkornsskrubbe:
4 hele skrubber, flåede og rensede el. i filet (ca. 600 g)
100 g fuldkornsmel
2 spsk koldpresset raps-/olivenolie
1 tsk groft salt
Rødbedesalat:
550 g stribede/bolsjefarvede/almindelige rødbeder, skrællet
2½ citron, skal og saft
5-6 spsk frisk peberrod
2 spsk koldpresset raps-/olivenolie
4 spsk akaciehonning
150 g skyr
¼-½ chili
Chili-fritter:
Fuldkornsskrubbe:
Rødbedesalat:
Vend skyr med finthakket chili, og servér til fisk, kartofler og råmarinerede rødbeder.
Tak til Nøglehullet for lån af opskriften.