Bagt skrubbe med rosmarin, peberfrugt og radiser

Du skal bruge:

4 personer

600 g skrubbefileter
2 kviste frisk rosmarin
1 spsk olivenolie
2 grønne peberfrugter
1 bundt radiser
salt og peber

Tilbehør:
ristet brød
sød chilisauce

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Læg skrubbefileterne i et ildfast fad med bagepapir.
  • Brug rosmarinkvistene til at pensle olien på fisken. Lad kvistene ligge ved siden af fisken.
  • Skær peberfrugter og radiser i små tern, bland dem, og læg dem oven på fisken.
  • Krydr fisk og grøntsager med salt og peber.
  • Bag fisken i 10 minutter.

 

Servér fisken med ristet brød og sød chilisauce. 

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Skrubbe

Skrubbens farve på øjensiden kan variere fra mørk brungrå til gulgrå med uregelmæssige røde pletter. På blindsiden er den hvidlig og kan have brune pletter. Den kan kendes fra rødspætten på sin ru overflade og på, at kroppens bredde uden finner er under halvt så stor som længden. De fleste skrubber er højrevendte, men ikke alle. Store skrubber har desuden en spids torn ved gattet. Skrubben kan blive op til ca. 60 cm.

Levested:

Skrubben trives lige så godt i ferskvand som i saltvand. Den foretrækker at leve i områder med lavere saltindhold som f.eks....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28