
Er du også vild med torsk?
Torsk er en rigtig dejlig spisefisk og kødet er hvidt og saftigt. Torsken betegnes som en mager fisk, hvilket betyder, at fedtindholdet er lavt og kan derfor spises med rigtig god samvittighed.
Torsk fanget i Nordsøen og Skagerrak har det blå MSC-mærke, der er din forsikring om, at fisken er bæredygtigt fanget, hvilket er godt for klimaet.
Torsk kan tilberedes på et utal af måder, og kan fint kombineres med sæsonens råvarer som tilbehør.
Vidste du forresten, at du nemt kan erstatte torsken i en opskrift med andre torskefisk?
Fisk som kulmule, kuller, lyssej, mørksej og hvilling kan fint erstatte torsken i middagsretten. De er typisk billigere end torsken, og smager ligeså lækkert.
Her på siden har vi samlet lækre opskrifter med torsk, der er lette at tilberede i en travl hverdag.
Til højre på siden viser kokken Gorm hvor let det er at stege et stykke torsk på panden, og Fiskehandleren Tommy giver tips til torsk og tilberedning.
Velbekomme!