
Lækre sommerretter med fisk
Hver sæson har sine råvarer og retter.
Sommeren byder bl.a. på friske krydderurter, ærter i bælg, courgetter, tomater, agurker, og nye danske kartofler.
Lader du dine måltider skifte af årstidens forskellige udbud af grøntsager og fisk, får du helt naturligt en variation på din tallerken. På den måde undgår du også kun at tilberede den samme type råvarer uge for uge, og år for år.
Nu er det sæson for rødspætte, kuller, makrel, skrubbe, kulmule, mørksej, skærising og blåmuslinger. Når du spiser årstidens fisk, får du den friskeste råvare, med den bedste smag og en naturlig høj næringsværdi.
Når du spiser sæsonens fisk, tager du hensyn til dig selv og til klimaet. Så spis masser af de dejlige, danske råvarer.
Hent inspiration her på siden. I venstre side har vi samlet sommeropskrifter.
Velbekomme!