Varmrøget ørred med selleriremoulade

Du skal bruge:

4 personer

600 g varmrøget ørred
½ selleri (ca. 600 g)
½ bdt. persille
2 dl fromage frais
2 spsk mayonnaise
1 spsk dijonsennep

Tilbehør:
kartofler

Sådan gør du

  • Skræl sellerien, og riv den groft. 
  • Hak persillen. 
  • Pisk fromage frais, mayonnaise og sennep sammen til en dressing. 
  • Vend selleri og persille i dressingen.   
  • Træk skindet af ørreden, og fjern så mange ben som muligt.

 

Servér den røgede ørred med selleriremoulade og kogte kartofler.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk). Ørreden har et rød-violet bånd langs sidelinien, som har givet fisken sit navn. Regnbueørreden har den lille karakteristiske fedtfinne, der findes på oversiden tæt på halefinnen. Den har sorte pletter over det meste af kroppen inklusive ryg, fedt- og halefinner. Den har en kort krop med et lille hoved og en mundspalte, der når så langt bagud som øjets bageste rand. Siderne er sølvskinnende med mørkere ryg og sølvhvid bug. Farven på sidelinien er kraftigst i gydeperioden. Ved længere tids ophold i saltvand...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28