Presse
For fagfolk
Hvem står bag?
Opskrifter
Sundhed
Bæredygtig fisk
Spis fisk i sæson
Klimavenlig fisk
Temaer
Leksikon
Presse
For fagfolk
Hvem står bag?
Suppe med muslinger
Du skal bruge:
4 personer
1 ds. flåede tomater
1 håndfuld grofthakket løg
1 tsk finthakket ingefær
Saften af ½ lime
1 stjerneanis
1 liter fiskefond
4 dl muslingefond med safran
Sådan gør du
Hæld alle ingredienser i en gryde og kog i en halv times tid
Smag til med salt, peber og limesaft
Servér med godt brød
Kilde: Foreningen Muslingeerhvervet
Andre opskrifter med samme fisk
Få ugens 2 opskrifter
Samtykke (GDPR)
?
Privatlivspolitik
Jeg er enig i, at operatøren og udgiveren kan informere mig om udvalgte emner. Mine data bruges udelukkende til dette formål og deles ikke med uautoriserede tredjeparter. Jeg er klar over, at jeg tid kan tilbagekalde mit samtykke med virkning for fremtiden.
Privatlivspolitik
indeholder andre oplysninger om, hvordan du retter, sletter og blokerer dine data.
HP
No data (Commodity is missing for this recipe)!
Fisk 2 gange om ugen - Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal - 1609 København V -
Kontakt os på telefon
33 39 40 28