Rugbrødssandwich med torskerogn og pesto

Du skal bruge:

4 personer
  • 2 ds Amanda Frokostrogn 200 gram
  • 1 stort bundt frisk basilikum
  • 30 g parmesanost, i mindre stykker
  • 30 g ristede pinjekerner 
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 8 skiver groft rugbrød
  • Rucolasalat, skyllet og tørret 

Sådan gør du

  • Torskerogn tages ud af dåserne og skæres i 8 skiver. 

  • Basilikum, parmesanost, ristede pinjekerner, olivenolie samt lidt salt og peber blendes grundigt. 

  • Rugbrødssandwich samles med pesto på indersiden af hver skive, rucola og to skiver torskerogn i hver. 

 

Opskriften er venligst udlånt af Amanda Seafoods.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28