300g rejer
4 dl quinoa
2 gulerødder, tynde skiver
syltede rødløg
Hvidkålssalat:
½ hvidkål
3 forårsløg
1 bundt dild
1 lille bundt persille
1 håndfuld mynte
saft fra 1 citron
olivenolie
salt og peber
Rødbedehummus:
1 rødbede (medium)
1 dåse kikærter
2 spsk. tahin
2 fed hvidløg
evt. 2 tsk. fintrevet peberrod
skal fra 1 citron
saft fra ½-1 citron
1 spsk. olivenolie
koldt vand
salt & peber
Rødbedehummus:
Skær rødbeden i mindre tern og bag dem i ovnen til de er møre.
Blend alle ingredienserne sammen og tilsæt koldt vand til du opnår den ønskede konsistens.
Hvidkålssalat:
Finsnit hvidkål og forårsløg og hak krydderurterne groft. Kom det hele i en skål og vend med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Resten:
Kog quinoaen som angivet på pakken.
Vend evt. rejerne i lidt olivenolie og citronsaft.
Anret quinoa, hvidkålssalat, gulerod, rødbedehummus, syltede rødløg og rejer i en dyb tallerken og servér.
Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.