Pastasalat med rejer og ærter

Du skal bruge:

4 personer

300 g pasta
200 g frosne ærter
1 bakke rucola
300 g rejer
50 g mayonnaise
salt og peber

Tilbehør:
godt brød

Sådan gør du

  • Kog pastaen som angivet på emballagen – det sidste minut koges de frosne ærter med.
  • Hæld pasta og ærter til afdrypning i en sigte, og afkøl.


  • Skyl rucolasalaten, og vend den med pasta, ærter og rejer.
  • Rør mayonnaisen op med ½ dl vand, og vend dressingen i pastasalaten.
  • Krydr med salt og peber.

 

Servér pastasalaten med godt brød til.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde par af følehornene har brede hvide og røde ringe. I modsætning til mange andre rejearter er den røde reje rød både før og efter kogning. Den kaldes også dybhavsreje, koldtvandsreje og nordsøreje. Rejen kan blive op til 16-17 cm.

Levested:

Rejen lever på blød bund på 50 til 500 meters dybde ved 0-8°C varmt vand. De største mængder af rejer findes på dybder mellem 100 og 250 meter. Rejen er udbredt på fastlandssoklerne i Nordsøen og mange andre steder i Nordatlanten....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28