Økologisk ørredmousse i savojkål

Du skal bruge:

4 personer

1 varmrøget økologisk ørred
2-3 groftrevne æbler
1 dl skyr
hakket frisk kørvel el. lakridsrodspulver
salt og peber
saft og skal af 1 citron
2 spsk kapers
5 spsk granatæblekerner
10 savojkålblade

Sådan gør du

  • Mos fisken med æble, skyr og krydderier.
  • Tilsæt citronskal og -saft, kapers og granatæblekerner.
  • Blancher savojkålbladene, skær nerven væk, og rul de halve kålblade omkring moussen.

 

Tip: Lav evt. små kræmmerhuse af kålbladene, som du hæfter med en tandstik og fylder moussen i.

 

Opskriften er venligst udlånt af www.okofisk.dk.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk). Ørreden har et rød-violet bånd langs sidelinien, som har givet fisken sit navn. Regnbueørreden har den lille karakteristiske fedtfinne, der findes på oversiden tæt på halefinnen. Den har sorte pletter over det meste af kroppen inklusive ryg, fedt- og halefinner. Den har en kort krop med et lille hoved og en mundspalte, der når så langt bagud som øjets bageste rand. Siderne er sølvskinnende med mørkere ryg og sølvhvid bug. Farven på sidelinien er kraftigst i gydeperioden. Ved længere tids ophold i saltvand...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28