Luksusrogntærte med soltørret tomat

Du skal bruge:

4 personer

400 g Amanda Luksusrogn m/soltørret tomat
1 rll fuldkornstærtedej
3 æg
1½ dl creme fraiche 9%
1 tsk. tørret nasilikum
175 g tomater
25 g soltørrede tomater skåret i passende stykker
30-40 g rødløg i skiver
Salt og peber

Sådan gør du

  • Læg tærtedejen i en tærteform og prik bunden med en gaffel.
  • Blend Luksusrognen sammen med æg, creme fraiche, tørret basilikum, salt og peber.
  • De soltørrede tomater røres i blandingen efter blendning.
  • Fordel massen på tærtebunden og læg skiver af rødløg og tomater ovenpå.
  • Drys med lidt basilikum som afslutning.
  • Bag tærten i en 175°C varm ovn i 45-60 minutter.

Opskrift venligst udlånt af Amanda Seafoods. 

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28