Lakselasagne med spinatbechamel

Du skal bruge:

4 personer

450 g laksefilet
450 g frossen helbladet spinat
5 dl letmælk
2 spsk majsstivelse
100 g reven mozzarella
½ tsk stødt muskatnød
4 tomater
12 lasagneplader
salt og peber

Tilbehør:
groft brød

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Tø spinaten op i en gryde.
  • Tilsæt 4 dl mælk, og kog op.
  • Rør resten af mælken med majsstivelse til en jævning, og kom jævningen i saucen under omrøring.
  • Kog saucen i 2 minutter.
  • Tilsæt halvdelen af osten, og smag til med muskatnød, salt og peber.
  • Skær laksen i store tern, og skær tomaterne i skiver.
  • Fordel lagvis i et ovnfast fad lasagneplader, spinatbechamel, tomat og laks.
  • Gentag, og slut med et lag spinatbechamel.
  • Drys resten af osten over.
  • Krydr med salt og peber, og bag lasagnen i ca. 30 minutter.

 

Servér lasagnen med brød til.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!

 

Anden egnet fisk:
ørred

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra havørreden på den slankere halerod, de færre pletter under sidelinien og på, at gællegitterstavene på forreste gællebue er tornformede.

I forbindelse med gydningen bliver den mørkere, og hannen udvikler en tydelig kæbekrog. I forbindelse med gydedragten får hannens krop et rødligt skær, sorte og røde pletter, og huden fortykkes og bliver sej. Laks kaldes også atlantisk laks eller østersølaks afhængigt af levested. Laksen bliver normalt op til 120 cm, men den kan blive op til...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28