Laksefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Du skal bruge:

4 personer

225 g laksefilet
225 g torskefilet
1 æg
2 spsk hvedemel
1 spsk rapsolie
1 broccoli
1 dl syrnet fløde 9%
2 tsk karry
150 g pickles
salt og peber

Tilbehør:
kartofler

Sådan gør du

  • Skær laks og torsk i mindre stykker.
  • Blend de to slags fisk med æg, mel og ½ dl vand til en grov fars. 
  • Varm olien på en slip let-pande.
  • Form farsen til frikadeller, og steg dem sprøde på begge sider i ca. 3 minutter.
  • Del broccolien i små buketter, og kog dem i 3 minutter. 
  • Rør syrnet fløde med karry, vend med pickles, og smag til med salt og peber.

 

Servér laksefrikadellerne med remoulade, broccoli og kogte kartofler. 

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra havørreden på den slankere halerod, de færre pletter under sidelinien og på, at gællegitterstavene på forreste gællebue er tornformede.

I forbindelse med gydningen bliver den mørkere, og hannen udvikler en tydelig kæbekrog. I forbindelse med gydedragten får hannens krop et rødligt skær, sorte og røde pletter, og huden fortykkes og bliver sej. Laks kaldes også atlantisk laks eller østersølaks afhængigt af levested. Laksen bliver normalt op til 120 cm, men den kan blive op til...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28