Lakse- og hummerspid

Du skal bruge:

4 personer
500 g laks
300 g hummerhaler
Frisk basilikum
Olie
1 fed hvidløg

Sådan gør du

  • Tænd grillen. Skær laksen i store tern. Sæt skiftevis laks, basilikumblade og hummerhaler på spid. Pensl med olie og knust hvidløg. Krydr med salt og peber. Spiddene grilles nemmest i en dobbeltrist 1-2 min. på hver side ved direkte varme.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Hummer

Hummere er store matblå, blåsorte, grøn- til hvidlige, tibenede krebsdyr, som lever på dybt vand. Det ene par ben er omdannet til en stor klosaks i hver side af dyret. Den har to lange følehorn. Under halen sidder halefødderne. Hannens forreste halefødder er stive, og hunnens er bløde. Kan blive op til 75 cm lang og 4 kg tung, men bliver sjældent over 30 cm og 1 kg.

Levested:

Hummeren lever på klippe- eller algebevoksede stenrev på 2 til 40 meters dybde. Om sommeren lever den på lavt vand og om vinteren på større dybder. Er udbredt langs Norges kyster,...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28