Italiensk inspireret torskesalat

Du skal bruge:

4 personer

500 g kold, dampet torskefilet
2 spsk creme fraiche 38%
1 lille tomat
1 håndfuld frisk basilikum
1 fed hvidløg
salt og peber

Tilbehør:
godt brød

Sådan gør du

  • Pluk torsken i mindre stykker, og vend den med creme fraiche.
  • Fjern kernerne fra tomaten, og skær kødet i små tern.
  • Hak basilikum groft og hvidløg fint, og vend det sammen med tomatternene i salaten.
  • Smag til med salt og peber.
  • Lad gerne salaten trække noget tid inden servering.

 

Servér torskesalaten med godt brød til.

 

Tip: Brug eventuelle rester som fyld i en sandwich til frokost.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28