Ising med bønnesalat og radiser

Du skal bruge:

4 personer
  • 600 g isingfileter
  • 1 dåse røde kidneybønner
  • 200 g grønne bønner
  • 1 bundt radiser
  • saft af 2 appelsiner
  • 1 romainesalat
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og peber

Tilbehør:
groft brød

Sådan gør du

  • Skyl og afdryp de røde kidneybønner.

  • Kog de grønne bønner i 2 minutter, og lad dem dryppe af i en sigte.
     
  • Snit salaten, og skær radiserne i skiver.

  • Rør appelsinsaft med 2 spsk olivenolie, og vend med salat, de to slags bønner og radiser. 

  • Varm resten af olien på en slip let-pande, og steg isingfileterne ca. 2 minutter på begge sider.

  • Krydr fisken med salt og peber.

 

Servér med bønnesalat og groft brød.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Ising

Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er stærkt buet og går over brystfinnen, men ellers følger dyrets midte. Ellers ligner isingen meget både rødspætte og skrubbe. Overfladen føles ru, fordi skællene har små randtakker. Øjensiden er ensfarvet brungrå til gulbrun afhængigt af levested. Blindsiden er hvid. Munden er forholdsvis lille. Isingen er den mindste af de almindelige fladfisk, man træffer i de danske farvande. Den bliver sjældent større end 35 cm og er i reglen langt mindre.

Levested:

Isingen lever på dybder fra 1...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28