Frokostwrap med tun og spinat

Du skal bruge:

4 personer
  • 2 ds. premium tun i olie
  • 4 store hvedetortillas
  •  6 spsk. mayonnaise
  • 200 g babyspinat
  • 2 gulerødder
  • 1 avocado
  • ½ agurk
  • 1 bdt. brøndkarse
  • Salt
  • Peber
  • Tørret chili

Sådan gør du

  • Tun drænes grundigt for olie.

  • Hvedetortillas smøres med mayonnaise.

  • Spinaten skylles, tørres grundigt og fordeles på hvedetortillas sammen med fintsnittet gulerod, avocado og agurk i mindre stykker og brøndkarse.

  • Fordel tunen i store flotte stykker. Krydr med salt og peber samt tørret chili.

  • Wrappen kan rulles sammen og spises traditionelt eller alternativt spises som en ’open wrap’ med kniv og gaffel.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne sidder tæt sammen, og den har en halerod med 8-9 halefinner. Tunen er en pelagisk fisk, som vandrer nær overfladen. Den mest almindelige størrelse på tun er 130 cm.

Levested:

Tunen lever i de åbne havområder mellem overfladen og ned til ca. 100 meters dybde. Den foretrækker subtropiske farvande, hvor den findes i den nordlige del af Atlanterhavet, i Middelhavet og dele af Det Sorte Hav. Tunen findes også i Det Indiske Ocean, så det er en fisk, der er udbredt over store dele af...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28