Fiskeburger

Du skal bruge:

4 personer
300 g torskefilet
1/4 tsk salt
1 æg
4 spsk majsmel eller hvedemel
olie
sesamboller

Sådan gør du

  • Hak fisken groft på skærebrædtet med en kniv. Bland hakket fisk og salt godt sammen. Tilsæt æg og majsmel. Form 4 ‘bøffer‘, og steg dem på en grillpande ved høj varme 2-3 min på hver side eller på en grill i en alubakke smurt med olie, ved direkte varme i 3-4 min. på hver side.

  • Lun sesambollerne. Tilsæt fisk og fyld efter eget valg.

  • Tip til fyld: Salat, tomater i skiver, æbler, remoulade, agurk, peberfrugt – kun fantasien sætter grænser.

    Anden egnet fisk: Mørksej, kuller eller lyssej.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28