Dampet fiskeroulade med hvidløgsost og rød peber

Du skal bruge:

4 personer

500 g rødspættefileter
100 g hvidløgsost
2 røde peberfrugter
2 dl hvidvin

Tilbehør:
ris, f.eks. brune
groft brød

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Fordel hvidløgsost på rødspættefileterne, og krydr med salt og peber.
  • Rul fiskefileterne sammen, og læg dem i et fad.
  • Skær peberfrugterne i strimler, og læg dem oven på fiskerullerne.
  • Hæld hvidvin ved, og damp fiskerullerne i 12-15 minutter.

 

Servér fiskerouladerne med ris og brød. 

 

Anden egnet fisk:
ising, skrubbe

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret til højre side), hvor kroppens bredde uden finner er ca. halvt så stor som længden. Bag øjnene findes en buet række af 4-7 benknuder. Rødspætten har en glat, brun overflade på øjensiden med spredte røde eller orangerøde pletter, som også går ud på finnerne. Blindsiden er hvid. Rødspætten kan højst blive 100 cm, men den bliver sjældent over 50 cm.

Levested:

Rødspætten lever på sandet eller blandet bund fra kysten og ud til ca. 200 meters dybde. De fleste voksne rødspætter findes på...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28