Sesamolie
2 fed hvidløg (finthakket)
4 forårsløg (i tynde skiver)
80g bønnespirer
Ca. 40g grønkål (finthakket)
4 dl kogte ris (evt. brune)
8 æg
1 spsk. sød chilisauce
2 spsk. soyasauce
Topping:
125g rejer
Forårsløg
Bønnespirer
Sesamfrø
Frisk koriander
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Klargør alle grøntsagerne.
Varm en pande op med sesamolie. Tilføj hvidløg, forårsløg, ris, bønnespirer og grønkål og lad det stege i nogle minutter ved høj varme.
Bland æg, sød chilisauce og soyasauce godt sammen i en skål.
Bland æggemassen med indholdet fra panden og hæld det i et ovnfast fad (medmindre din pande kan tåle at komme i ovnen).
Bag omeletten i ovnen i ca. 20 minutter eller til æggene har sat sig inde i midten.
Lad omeletten køle lidt af og top med frisk forårsløg, bønnespirer, rejer, sesamfrø og koriander.
Servér evt. med et stykke rugbrød.
Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.