Lad sommeren gå i fisk!

Sommerferien er lang, og det kan være svært at holde børnene beskæftiget i hele ferien. Har I endnu ikke fyldt ferien op med planer, så overvej et besøg på et af de mange akvarier eller museer, Danmark har at byde på. Nedenfor har vi samlet en liste over en håndfuld af dem. Næsten alle stederne på listen har særlige ferieaktiviteter på programmet.

En fisketur eller en snorkletur på stranden vil helt sikkert også være sjove aktiviteter for børn og voksne. Er dine børn lidt ældre, kan en dag med surfing ved Vesterhavet anbefales.

Er I mere til hjemlige aktiviteter, så tag børnene med i køkkenet. De vil elske at være med til at forme fiskefrikadellerne eller stege fiskefileter til fiskeburgeren. Mangler I inspiration til børnevenlig fisk, er der hjælp at hente i opskriftsamlingen til venstre.

God sommer og velbekomme!

Familievenlige akvarier og museer

Den Blå Planet – Giver dig mulighed for at komme med på hav-ekspedition eller tage med på fisketur. Andre aktiviteter byder på mulighed for at komme helt tæt på facinerende rovfugle, når der er fugleshow eller lade dig fortrylle af fotoudstillingen: Underwater Photographer of the Year 2024.

Fiskeri- og søfartsmuseet – Byder på udvalgte dage på muligheden for at komme på togt på museets fiskekutter, gå på genstandsjagt på frilandsudstillingen eller se om du kan gætte hvilke finurlige ting der er blevet fanget i nettet.

Kattegatcentret – Har et ocean af aktiviteter klar til jer henover sommeren. Du kan både fange krabber. fodre sæler, komme tæt på pingvinerne eller hajerne, og er du også helt vild med havet kan du besøge laboratoriet til havnørderi med haveksperten. 

Øresundsakvariet – Disker i sommerferien op med fodring af fiskene i akvariet, krabbefisker på ydremolen, rejefangst på Kronborgsstranden, guidede ture til vandlaboratoriet og havsafari på Øresund. 

Nordsøen Oceanarium – Har 40 års jubilæum, i deres særudstilling kan man opleve akvariets historie gennem de sidste 40 år. Derudover kan du opleve fodring i deres imponerende Oceanariums 4,5 mio. liter havvand fyldt med klumpfisk, hajer, tusindvis af stimefisk og andre dyr, udforske det gigantiske Oceanarie akvarium fra oven når de åbner op for Ocean View eller komme helt tæt på når fodres sæler.

 

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Se hvor nemt du kan lave en lækker fiskeburger!

Inspiration til sommerfisk?
- Se mere her

Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28