Forårsfisk

Byd foråret velkommen med friske grønne asparges, spæde salatblade, nye radiser, forårsløg og spidskål.

Prøv desuden lækre forårsretter med ising, kulmule, blåmuslinger, rødspætte, m.m.
 

Rødspætten melder sin ankomst i marts, og har også to lækre fladfiske-fættere; isingen og skærisingen.

Torsken smager godt frem til april, og herefter bør du kigge efter alternativerne; lyssej, mørksej, kuller og kulmule.

Dejlige blåmuslinger er i sæson stort set hele året, og er både billige og nemme at tilberede.


Til venstre har vi samlet 10 lækre retter med forårsfisk.

 

Velbekomme!

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Få inspiration til
- Lækre retter med blåmuslinger

"Madet Mere" giver inspiration
- 6 gode med stenbiderrogn

Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28