Tunmuffins

Du skal bruge:

4 personer

250-300 g tun i vand eller olie
2 dl kogt quinoa
50 g rødløg, finthakket
140 g majs
100 g rød peberfrugt, skåret i små tern
50 g spinat, finthakket
1/4 tsk peber
1 tsk flagesalt
4 æg
30 g mel

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200°C.
  • Bland alle ingredienser sammen i en skål.
  • Fordel blandingen i muffinsforme.
  • Bages i ca. 25 minutter til de er gyldne og faste.

Server tunmuffins som en del af din buffet eller med en lækker salat som tilbehør.

Variation: spinat kan erstattes af porrer og mel kan evt. erstattes af loppefrøskaller.

Velbekomme

Opskrift venligst udlånt af Amanda Seafoods.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne sidder tæt sammen, og den har en halerod med 8-9 halefinner. Tunen er en pelagisk fisk, som vandrer nær overfladen. Den mest almindelige størrelse på tun er 130 cm.

Levested:

Tunen lever i de åbne havområder mellem overfladen og ned til ca. 100 meters dybde. Den foretrækker subtropiske farvande, hvor den findes i den nordlige del af Atlanterhavet, i Middelhavet og dele af Det Sorte Hav. Tunen findes også i Det Indiske Ocean, så det er en fisk, der er udbredt over store dele af...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28