Tun-pizza med kartofler, rucola og oliven

Du skal bruge:

4 personer

1 dåse MSC-mærket tunfisk

4 fuldkornstortillaer

3 kartofler (kogte eller rå)

2 mozzarella-kugler 

1 dl sorte oliven 

1,5 dl hakkede tomater eller passata 

1 spsk oregano 

1 spsk olivenolie 

1 tsk salt 

30 g hård ost, revet 

50 g rucola 

4 spsk olivenolie 

Sådan gør du

Forberedelsestid: 10 min

Tilberedningstid: 10 min

Ovnen forvarmes til 220°C.  

Læg tortillapandekagerne på to bageplader med bagepapir.  

Bland tomaterne med olivenolie, salt, oregano og smør ud over tortillaerne. Fordel tunen.  

Skær kartoflerne i skiver og læg dem over pizzaerne. Hvis det er rå kartofler, skal skiverne være meget tynde. 

Riv mozzarellaen i mindre stykker og fordel ost og oliven jævnt over pizzaerne.  

Bages indtil osten er smeltet og har fået farve.  

Tag pizzaerne ud, dryp olivenolie over og drys med revet ost og rucola. 

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne sidder tæt sammen, og den har en halerod med 8-9 halefinner. Tunen er en pelagisk fisk, som vandrer nær overfladen. Den mest almindelige størrelse på tun er 130 cm.

Levested:

Tunen lever i de åbne havområder mellem overfladen og ned til ca. 100 meters dybde. Den foretrækker subtropiske farvande, hvor den findes i den nordlige del af Atlanterhavet, i Middelhavet og dele af Det Sorte Hav. Tunen findes også i Det Indiske Ocean, så det er en fisk, der er udbredt over store dele af...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28