Torskerognssalat på ristet rugbrød

Du skal bruge:

1 person
1 skive rugbrød
½ dåse torskerogn eller kogt frisk torskerogn
Citronsaft
1 spsk mayonaise
1 spsk syrnet fløde
Lidt kapers
Lidt hakket forårsløg
1-2 tomater
Karse

Sådan gør du

  • Mos torskerogn med en gaffel – sammen med citronsaft, mayo­naise og syrnet fløde. Tilsæt kapers og forårsløg.

  • Læg tomater på det ristede rugbrød, og anret torskerognssalaten ovenpå.

  • Pynt med karse.

    Anden egnet fisk: Tun på dåse

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28