Torskerogns-frikadeller i pitabrød

Du skal bruge:

1 person
200 g fiskefars af fx. mørksej
1/2 dåse torskerogn
1/2 dl frisk, hakket dild
1 spsk mælk
1 tsk citronsaft 1 pitabrød
Rucola
Tomat i tern
Agurk i tern
Rødløg i skiver

Sådan gør du

  • Rør fiskefars og torskerogn sammen.
  • Tilsæt dild, mælk og citronsaft, og steg frikadellerne (12 stk.) ved jævn varme i ca. 8 min.
  • Varm et pitabrød efter anvisningen.
  • Læg 1-2 afkølede frikadeller i et pitabrødet sammen med rucola, tomat, agurk og rødløg.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28