Torskeportioner i åben lasagne med krydret tomatsauce og mozzarella

Du skal bruge:

4 personer

4 stk. torskeportioner

1 løg

1 fed hvidløg

0,5 dl olivenolie

1 dåse flåede tomater

1 spsk tomatpuré

1 pk. lasagneplader

0,5 bundt basilikum

4 skiver mozzarella

salt og peber

Sådan gør du

Hak løget fint og sauter i lidt olivenolie med hvidløg. Tilsæt de flåede tomater og tomatpuré. Kog det godt igennem og smag til med salt og peber.

Byg lasagnen med skiftevis tomatsauce og pasta.

Læg torskeportionerne i midten af lasagnen og afslut med et stykke mozzarella.

Bag lasagnen i ovnen ved 175° C i ca. 20 min. til den er gennemvarm og gylden. Drys med friskhakket basilikum.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28