Torsk med rødbede og sennepsdressing

Du skal bruge:

4 personer

500 g torskefilet
1 salathoved
200 g syltede rødbeder
1 dl syrnet fløde 9%
1 tsk sennep
2 spsk kapers
salt og peber

Tilbehør:
groft brød

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber.
  • Bag torsken i ovnen i ca. 8 minutter.
  • Skyl salaten, og skær rødbederne i små tern.
  • Rør syrnet fløde med sennep, og krydr med salt og peber.
  • Anret torsken på salat, hæld dressing over, og fordel rødbeder og kapers over.

 

Servér salaten med brød til.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28