Stegt torskerogn toppet med sommersalat

Du skal bruge:

4 personer
  • 2 ds Amanda torskerogn eller luksusrogn
  • Smør til stegning
  • 4 skiver godt rugbrød
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1/2 dl purlæg, finthakket
  • 1 bundt asparges, skåret i tynde skiver
  • 6 radiser, skåret i tynde skiver
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Salt og peber
  • Evt. ærteskud til pynt

Sådan gør du

1. Rør alle ingredienser til sommersalaten sammen og smag til med salt og peber.

2. Skær torskerognen i skiver og steg i smør et par minutter på begge sider.

3. Anret torskerognen på rugbrød, top med sommersalat og pynt evt. med ærteskud.

 

Venligst udlånt af Amanda Seafood.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28