Smørrebrød med torskerogn og kartofler

Du skal bruge:

4 personer
  • 2 X 200 g Amanda torskerogn el. luksusrogn
  • 4 skiver rugbrød
  • 4 aspargeskartofler i skiver, kogte og kolde
  • 1 dl mayonnaise rørt op med: 2 tsk karry, salt og peber
  • 1/2 iceberg salat, fintsnittet
  • 1 gul peberfrugt, i tynde ringe
  • 1 citron, skåret i både
  • 1 spsk kapers
  • 1/2 bundt purløg, finthakket
  • Salt og peber

Sådan gør du

1. Fordel den fintsnittede salat på rugbrødsskiverne.

2. Læg herpå tynde ringe af peberfrugter og to skiver torskerogn.

3. Top med karrymayonaise, kartofler i skiver, kapers, finthakket purløg, salt og peber.

4. Server en citronbåd til smørbrødet.

 

Venligst udlånt af Amanda Seafood.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28