Skrubbe i bagepapir

Du skal bruge:

4 personer

600 g skrubbefileter
800 g kryddertomater
2 limefrugter
4 laurbærblade
4 kviste timian
2 dl hvidvin
salt og peber

Tilbehør:
kartofler
groft brød

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.

  • Skær tomaterne i skiver og limefrugterne i både.

  • Riv fire stykker bagepapir af i 50 cm's længde.

  • Fordel fisken på de fire stykker papir, og drys med salt og peber.

  • Fordel tomater, limebåde, laurbærblade og timian oven på fisken, og hæld ½ dl hvidvin over hver portion.

  • Luk papiret som en madpakke, og tryk enderne godt sammen opad, så væsken ikke kan løbe ud af pakken.

  • Læg pakkerne på en bageplade, og bag dem 20 minutter.

 

Servér pakkerne med kogte kartofler og groft brød.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Skrubbe

Skrubbens farve på øjensiden kan variere fra mørk brungrå til gulgrå med uregelmæssige røde pletter. På blindsiden er den hvidlig og kan have brune pletter. Den kan kendes fra rødspætten på sin ru overflade og på, at kroppens bredde uden finner er under halvt så stor som længden. De fleste skrubber er højrevendte, men ikke alle. Store skrubber har desuden en spids torn ved gattet. Skrubben kan blive op til ca. 60 cm.

Levested:

Skrubben trives lige så godt i ferskvand som i saltvand. Den foretrækker at leve i områder med lavere saltindhold som f.eks....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28