Røget hellefisk med porre i nøddemarinade og hummus

Du skal bruge:

4 personer

500 g røget hellefisk

2 porrer

2 fed hvidløg

1 dåse kikærter

0,5 bdt. persille

100 g hasselnødder

50 g smør

0,5 dl soya

0,5 bdt. dild

salt og peber

Sådan gør du

Skyl og rens porrerne. Skær dem i lange stykker og kog dem helt møre i letsaltet vand med 1 fed hvidløg.

Dræn kikærterne og blend dem med persille og hvidløg til en grøn hummus. Smag til med salt og peber.

Rist hasselnødder i smør til smørret og nødderne er gyldne – tilsæt soja.

Anret den røgede hellefisk med kogte porrer, persillehummus og sojanøddemarinaden. Pynt med frisk dild.

Andre opskrifter med samme fisk

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

No data (Commodity is missing for this recipe)!
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28